U kunt de nieuwsbrief van juni 2019 hier downloaden als Acrobat PDF bestand.

Beste sponsor,

Het afgelopen jaar 2018 heeft Stichting Specsavers Steunt het hele jaar door gespaard om Stichting Novos te steunen door middel van de spaarpot op de toonbank.

In februari mochten wij dit  in ontvangst nemen en daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. Fijn om te merken dat er goede doelen zijn die onze Stichting een warm hart toedragen.

Bedankt voor jullie steun!

Namens het bestuur van Stichting Novos

Gerda van Santen          Alex Rietveld
Secretaris Novos            Penningmeester Novos

Beste sponsor,

Het afgelopen jaar 2018 heeft Kringloop Giessenlanden ons gesteund door een mooi sponsorbedrag te storten op de rekening van Stichting Novos.

Wij zijn daar natuurlijk erg blij mee en het is fijn om te merken dat er goede doelen zijn die onze Stichting een warm hart toedragen.

Bedankt voor jullie steun!

Namens het bestuur van Stichting Novos

Gerda van Santen          Alex Rietveld
Secretaris Novos            Penningmeester Novos

In 1979 zijn wij als Stichting Novos gestart om sport- en beweegactiviteiten mogelijk te maken voor mensen met een beperking. DIT JAAR BESTAAT NOVOS 40 JAAR!

Als Stichting vinden wij het belangrijk om daar even bij stil te staan. We willen dan ook graag een activiteit plannen voor onze leden, de familie, de organisaties waarin zij wonen en natuurlijk voor onze vrijwilligers die bij Novos betrokken zijn.

Wij zijn hiervoor op zoek naar sponsors die ons hierin willen steunen.

In bijgaande brief met antwoordstrookje maken we duidelijk wie Novos is, waar we voor staan en de reden waarom wij u als sponsor benaderen.

Het zou fijn zijn als u de brief door zou willen lezen en u aan zou melden als sponsor van onze Stichting. Wij zijn dankbaar dat we onze leden al zo lang sport kunnen aanbieden maar wij kunnen alle hulp daarbij gebruiken.

Namens Stichting Novos

Gerda van Santen, Secretaris Novos
Alex Rietveld, Penningmeester Novos

U kunt de nieuwsbrief van december 2018 hier downloaden als Acrobat PDF bestand.

Klik hier om de nieuwsbrief te downloaden

U kunt de nieuwsbrief van oktober 2018 hier downloaden als Acrobat PDF bestand.